Toni Pons Regenlaarzen

Toni Pons is een Spaans schoenenmerk dat vooral bekend staat om de authentieke espadrilles. Echter bestaat de collectie van dit mooie merk allang niet meer uit alleen espadrilles voor de zomer. Tegenwoordig bestaat de collectie ook uit onder meer sloffen, boots en laarsjes. Neem de regenlaarzen uit de BIGGIES-collectie van Toni Pons. Het zijn absolute bestsellers en wij snappen wel waarom.

Beige regenlaarsjes

Door weer en wind

Het bijzondere aan de Toni Pons regenlaarzen is dat ze niet alleen puur functioneel zijn. Natuurlijk houden ze je voeten droog als het regent of als je ermee door een regenplas loopt, maar ze zijn ook nog eens super leuk om te zien. De regenlaarzen zijn gebaseerd op de populaire chelsea boot, maar dan waterdicht door het gebruik van rubber. De rubberzool met grof profiel zorgt voor goede grip in verschillende weersomstandigheden.

Toni Pons regenlaarzen

Modieuze laarsjes

De regenlaarzen van Toni Pons kun je ook prima dragen als het niet regent. Ze zien er super leuk uit en je combineert ze makkelijk met een casual outfit. Erg handig als er later op de dag regen wordt voorspeld. Je hoeft niet meer te twijfelen welke schoenen je aantrekt, want je kiest gewoon voor deze rubberen boots van Toni Pons. We love them! Voor welke kleur ga jij? Shop nu regenlaarsjes van Toni Pons.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen